Initial mi-am propus sa iasa mai scurt acest material, undeva la 10-15 pagini insa, daca compresez mai mult de atat informatiile atunci ele isi pierd valoarea si nu ai mai intelege ce trebuie facut si cum.

Acum in final, am ajuns la concluzia ca fiecare strategie de aici ar putea fi detaliata si explicata mult mai pe larg, cred ca o carte de 3-400 pagini nu ne-ar ajunge. Daca exista solicitari, voi scrie pe viitor si o astfel de carte cu explicatii detaliate.

Nu este nici un secret, noi avem o echipa de oameni care lucreaza full time la crearea, optimizarea si promovarea de site-uri web folosind strategiile prezentate aici asadar, nu are rost sa te mint ca vei putea face totul de unul singur chiar daca cunostintele tehnice ti-o permit.

Pentru ca tu sa te poti concentra asupra implementarii si dezvoltarii afacerii tale, indicat este sa externalizezi acele lucruri care iti consuma timpul. Altfel vei lucra doar la promovarea site-ului si nu vei reusi sa faci produsele sau sa prestezi serviciile pe care tu le vinzi prin intermediul site-ului tau.

Daca doresti sa te consiliem sau sa te ajutam cu optimizarea si promovarea site-ului tau, nu ezita sa ma contactezi la promovarew@gmail.com sau prin intermediul site-ului https://www.promovarew.ro/

Iti multumesc pentru rabdarea de a parcurge intregul material prezentat aici. As fi recunoscator sa imi spui cum te-a ajutat si ce as putea imbunatati pe viitor.

Iti doresc succes in online!

Cu respect, Adrian

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clear formPost comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.