Marketing online

Uneori avem nevoie de anumite certificari care sa ne creasca credibilitatea in ochii potentialilor clienti si cateodata aceste certificari sunt greu de obtinut, pentru ca fie dureaa timp, fie trebuie sa investesti ceva pentru a putea beneficia de credibilitatea.

Astazi iti propun cateva metode de crestere a credibilitatii online, un fel de certificare a calitatii pe care o pui la dispozitia clientilor tai.

Oferi servicii de consultanta sau creezi produse sau vinzi informatii? Sau  poate vrei un job nou? Te-ai intrebat vreodata de ce ar avea cineva nevoie de ceea ce oferi tu?

Unii clienti au nevoie sa vada mai multe rezultate – vor sa vada ca ai avut o educatie si formare formala in domeniul tau de expertiza.

Fiind etichetate ca certificate, acestea te pot ajuta sa obtii clienti, sa vinzi produse, si chiar sa castigi un nou loc de munca.

Ce vei afla nou

Cum sa obtii certificate de marketing fara sa cheltui mii de lei pentru ele

Cum sa obtii certificari de la nume importante din industria de marketing!

Ce certificari de marketing poti obtine on-line.

Unde sa utilizezi aceste certificari pentru cele mai bune rezultate.

 

Certifical professional de Marketing AMA

Marketing Association American ofera un program de certificare profesionala in  marketing. Pentru a fi eligibil pentru acest examen, trebuie sa ai o diploma de licenta si patru ani de experienta profesionala in marketing, sau o diploma de master și doi ani de experienta.

Dupa ce ai aplicat pentru acest program, va trebui sa studiezi timp de  90 de zile pentru a promova examenul. Costurile de certificare sunt dupa cum urmeaza.

Taxa de inscriere: $ 74 USD

Materiale didactice și Examen: $ 650 USD

Training Materiale & Practica suplimentare Examene: $ 225 USD

Certificarea dureaza de trei ani, timp in care trebuie sa aduni 40 de ore suplimentare de educatie continua in marketing online prin cursuri on-line, cursuri conduse de instructor, conferinte, seminarii, si cercetare.

Certificatul Bing

Bing ofera instruire pentru Bing Anunțuri de certificare. Este un program gratuit pentru utilizatorii activi  in Bing anunturi. Pur si simplu studiaza materialul de instruire care se ofera si poti promova examenul.

Odata ce esti certificat, vei primi un ecuson oficial, plasarea in anunturile Bing director Pro, si un certificat.

Institutul de Continut de  Marketing – Training si Certificare Online

Institutul de Marketing ofera instruire on-line si certificare pentru continutul de marketing. Oricine se poate alatura, studia materialele de instruire, si lua examenul, atunci cand acesta este cel mai convenabil.

Costurile de certificare sunt urmatoarele.

Abonament anual: $ 995 USD

Dupa ce studiezi materialele de training si treci examenul, vei fi certificat. Certificarea nu expira niciodata, si nu ai nevoie sa mentii abonamentul cu exceptia cazului in care doresti sa inveti in continuare.

Copyblogger Certified  Marketer

Programul de continut Marketer Copyblogger Certified este o parte a membrilor Autorității Copyblogger. Pentru a aplica pentru programul de certificare, trebuie sa fii un membru  al acestei Autoritati sis a platesti pentru cursul de formare si certificare.

Programul este oferit doar de cateva ori pe an.

Costurile pentru aceasta certificare sunt:

Taxa anuala de membru: $ 399 USD

Programul de certificare: $ 495 USD

Odata ce ai terminat cursul de pregatire, devii certificat prin trimiterea de probe de continut. Aceste probe sunt analizate de Copyblogger. Daca este aprobata, vei primi o certificare, care nu expira niciodata, atata timp cat iti mentii statutul tau de membru al Autoritatii.

De asemenea, ai ocazia de a fi listat in directorul Certified Content Marketer  pe site-ul Copyblogger si devii eligibil pentru formare la nivel de masterat, nivel la care ai acces doar pe baza de invitatie.

Certificare Google Adwords

Google ofera examene de certificare pentru persoanele fizice. Pentru a deveni certificat Google AdWords, trebuie sa iei examenul Google AdWords Fundamentals plus un examen suplimentar de cautare, afisare, cumparaturi, sau de publicitate video.

In timp ce Google iti recomanda sa ai experienta relevanta in utilizarea Google AdWords, aceasta nu este necesara. Poti revizui materialele de studiu si sa dai examenele gratuit. Daca nu treci un examen, poti sa-l dai din nou in sapte zile.

Acelasi sistem este valabil si pentru certificatele Google Analytics.

Certificari W3Schools

Daca doresti sa iti dezvolti abilitatile de codificare pentru web, W3Schools ofera cateva certificari care te pot ajuta. Acestea sunt la indemana pentru companiile sau profesionistii in marketing care ofera web design, consultare WordPress, sau produse sau servicii de informare similare.

W3Schools ofera cursuri si examene de certificare in limbajele HTML5, CSS, JavaScript, jQuery, PHP, și XML.

Costurile pentru aceste certificari sunt:

Cost Per Limbaj: $ 95 USD

Poti sa te inregistrezi sis a studiezi atat timp cat iti doresti, apoi dai examenul de pana la doua ori pe limbaj. Poti lua examenele singur sau cu un supraveghetor . Dupa ce treci un examen, vei primi  un W3Schools Certified in limbajul ales precum si o insigna si un certificat.

Cum sa treci examenele cu brio

Multe dintre programele mai sus-mentionate  iti permit sa obtii certificari dupa ce ai studiat formarea lor si dup ace ai trecut un examen on-line. Cele mai multe examene on-line sunt programate, dar nimeni nu este cu ochii pe tine si la cum ai ajuns la raspunsuri,  exceptia cazului in care este specificat ca un examen proctored.

In timp ce nu poti trece orice examen on-line fara cateva cunostinte de baza cu privire la subiect, nu trebuie sa fii un expert.

Aici sunt cheile pentru trecerea celor mai multe  din examenele online, in una sau doua încercari.

Daca poti da examenul de mai multe ori fara consecinte, ia in considerare in primul rand  o centrare practica.

Utilizați ScreenFlow (sau un alt program de inregistrare ecran) pentru a inregistra ecranul pentru consultare ulterioara in cazul in care nu treci din prima data. Acest lucru este doar pentru referinta.

Daca iti este permis sa te intorci la raspunsurile anterioare, du-te prin examen si raspunde tot ce stii cat mai repede posibil si apoi intoarce-te la celelalte intrebari.

Daca nu exista nici proctoring implicat, tine de materiale bazate pe text de formare (articole, slide-uri, și transcrieri) deschise intr-un alt browser sau descarca si deschide pe computer. CTRL + F la orice intrebari ai nevoie de clarificari cu privire la utilizarea de cuvinte cheie specifice.

Daca nu treci prima data, du-te prin inregistrare si gaseste raspunsurile corecte, sau mai studiaza-le.

Odata ce ai castigat incredere, da din nou examenul.

Daca urmezi acesti pasi, ar trebui sa fii capabil sa treci de cele mai multe dintre examenele de certificare, in cazul in care nu toate dintre ele, in una sau doua incercari si ia-ti certificatul de credibilitate.

 

Cum sa folosesti aceste certificate

Dupa ce obtii statutul de certificat, vei dori sa te asiguri ca toata lumea stie. Iata cateva modalitati de a mentiona si de a folosi certificari pentru a te asigura ca obtii recunoastere.

Nota: daca exista restrictii privind crearea de insigne pentru certificarile tale. Google, de exemplu, nu da sau va permite sa iti creezi o insigna  Google Analytics individual.

Arata certificarea pe produsul tau, sau in paginile tale de consultanță, astfel încât oamenii sa stie ca invata de la, sau lucreaza cu un individ certificat.

Certificarile în site-ul tau trebuie sa fie plasate in bara laterală, astfel încât oamenii sa poata vedea aceste certificate din orice pagină de pe site-ul tau.

Include certificari in bio, profile de forum, precum și  in orice alte  descrieri “despre mine”.

Adauga certificari la secțiunea Certificari pe profilul tau de LinkedIn. De asemenea, le poti  mentiona in profilul tau in titlu ori in rezumat.

Pune cele mai importante certificari (cele care ar putea sa iti aduca clienți sau un loc de muncă) pe bio-ul Twitter.

Include certificari in CV-ul tau, dacă esti în căutarea unui loc de muncă nou. Căuta locuri de muncă care cer persoane cu certificare pentru rezultate mai bune.

Utilizeaza certificari pentru a te alatura grupurilor de social media și forumuri pentru profesionisti certificate pentru a-ti creste reteaua profesionala.

Dacă doresti sa iti imbunatatesti abilitatile, pentru a fi listat cu alți profesioniști calificați în industria ta, si sa fii recunoscut ca un expert, programele de certificare și de formare on-line din surse bine-cunoscute sunt cea mai buna sansa pe care o ai.

3 Comments

  1. Foarte interesanta informatia. O treaba excelenta pentru obtinerea increderii si credibilitatii intr-un blog(sau intr-un produs pe care il ai de vanzare).

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clear formPost comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.