logo-promovarew

Cele 5 tehnici de promovare SEO

Indiferent daca esti incepator sau avansat in promovarea SEO vei afla cele mai eficiente 5 tehnici testate de promovare web

Inscrie-te sa primesti unul din cele 30 exemplare PDF (9 ramase)

Ce si unde sa publici

Stii deja ca pentru Google este foarte important continutul text. Unde trebuie insa sa publici articole pentru a accelera indexarea site-ului?

Surse valoroase de link-uri

Exista diverse surse de link-uri catre site-ul tau. Unele din ele te ajuta in indexare, altele pot duce la penalizari Google. Pe care le vei folosi?

Cum verifici rezultatele?

Inainte si dupa ce aplici orice strategie de promovare SEO va trebui sa verifici ce efecte a avut. Iti voi pune la dispozitie cateva metode simple sa faci asta.

Ofer GRATUIT doar 30 exemplare!

Din cele 30 au mai ramas 9 exemplare gratuite! Acceseaza acum tutorialul Gratuit! Ulterior pretul de vanzare va fi 57 lei.

2020/01/30 23:59:59

Dar din dar se face Raiul 🙂

Fa cadou prietenilor tai de pe site-urile de socializare primul nostru tutorial „Optimizarea SEO in 3 pasi, pentru incepatori” si vei primi GRATUIT „Cele 5 tehnici de promovare SEO”! Simplu nu?

1454718858_gift
Cele-5-tehnici-de-promovare-SEO

Ca sa poti accesa Ebook-ul Cele 5 tehnici de promovare SEO va trebui sa recomanzi prietenilor tai Tutorialul „Optimizarea SEO in 3 pasi, pentru incepatori” prin intermediul retelelor de socializare, folosind butoanele din formularul de mai jos.

Dupa ce vei apasa pe oricare din butoanele de like sau share, ti se va afisa link-ul ca sa poti citi sau salva Ebook-ul promis.

fa-cadou

cumpara-tutorial

Pensiunea mea nu se regasea deloc in Google dupa 2 ani de la crearea site-ului. Am descoperit acest tutorial GRATUIT (inca ma intreb cum poate oferi cineva asa ceva gratuit ?!?) care mi-a deschis pur si simplu ochii. Am stiut pe loc ce am de facut pentru ca site-ul meu sa se indexeze in Google. Multumesc, recomand!

Elena
Manager conaculdomnitei.ro

Afacerea mea este de cativa ani in UK. Aici preturile la SEO sunt cel putin triple fata de Romania pentru aceleasi servicii. La PromovareW am descoperit ca pot invata chiar eu ce sa cer web designerului meu ca sa mi se indexeze mai bine site-ul. Dupa o luna am ajuns din pagina 6 in pagina 1 si 2 pe cele mai importante cuvinte ptr mine.

Vasi Jr
Administrator RCBservices

5 Tehnici de promovare SEO probate in timp

Cele 5 tehnici de promovare SEO au fost testate si adaptate in timp, astfel incat indeplinesc ultimile cerinte Google.

Asa cum am mentionat si in totorialul „Optimizarea SEO in 3 pasi, pentru incepatori”, Google adora continutul original si de calitate si, intotdeauna va pozitiona mai sus un site care are continut bun.

Acelasi lucru este valabil si in link building – adica in cladirea retelei de link-uri care vor promova site-ul.

Cu cat a fost mai original si de calitate textul din site si, cu cat au fost link-urile mai multe si de calitate spre acesta, site-ul s-a situat intr-un loc fruntas in cautarile Google pentru cuvintele cheie relevante pentru el.

Restul detaliilor sunt doar nuante ale acestor reguli. Desi exista peste 200 de indicatori care influienteaza locul in SERP, totul porneste de la aceste 2 reguli de baza pe care din cauza simplitatii lor, multi refuza inca sa le inteleaga.

Profita acum de cei 15 ani de experienta a noastra in SEO si depaseste-ti concurenta online!

sageata

Cele 5 tehnici de promovare SEO

Mai sunt doar 9 exemplare Gratuite din 30! Ulterior pretul de vanzare va fi 57 lei.