Marketing online

Pornirea și conducerea unei afaceri mici, nu este ușoară.

Chiar dacă aveți toate cunoștințele și abilitățile necesare, este încă nevoie de o tona de timp și efort pentru a da atenția necesară tuturor părților afacerii dumneavoastră.

Aveți nevoie de un site web, pentru a primi vizitatori , pentru a-i converti în clienți,  pentru a crea produse, și mult mai mult.

Veți ajunge la un punct, când pur și simplu nu veți putea face totul,  veți avea nevoie de ajutor.

Uneori, puteți angaja oameni. De cele mai multe ori, este mai rentabil și practic  să căutați un produs care poate reduce volumul de muncă.

Pentru cei mai mulți oameni de afaceri, obținerea unui site creat de la zero este o pierdere de timp și bani. Însă ceea ce mulți oameni de afaceri nu știu este că pot folosi WordPress. Dar pe măsură ce începem să vorbim de marketing și vânzări, veți realiza că aveți nevoie de mai mult ajutor.

Aici intervin plugin-urile WordPress.

Plugin-urile sunt construite pentru a vă face viața mai ușoară. Ele transformă sarcinile dificile în sarcini simple și cele plictisitoare în automate.

Cele mai multe sunt gratuite, și chiar dacă nu sunt, sunt ieftine (mult mai ieftin decât angajarea de personal în cele mai multe cazuri).

Există încă o provocare:

Piața de plugin-uri WordPress este imensă, cu zeci de mii de plugin-uri disponibile.

Pentru a face alegerea mai ușoară, vă voi arăta unele dintre cele mai populare și utile plugin-uri, astfel încât să le puteți alege pe cele potrivite pentru site-ul tău.

Am împărțit plugin-uri în 5 secțiuni diferite:

Plugin-uri legate de SEO

Plugin-uri pentru a accelera site-ul dvs.

Plugin-uri care vă ajută să obțineți mai mult trafic

Content plugin-uri legate de marketing

Plugin-uri pentru a vă ajuta să vindeți produsele

Înainte de de toate, rețineti: plugin-urile sunt instrumente. Deși acestea te pot ajuta, ele pot, de asemenea, să vă provoace daune. Instalarea a prea multor plugin-uri va duce la o viteză de încărcare redusă și chiar la probleme de securitate. Rămâneți la acelea de care aveți nevoie (obiectiv de 10 maxim).

Plugin-uri SEO

 

White-hat SEO implică foarte mult lucru manual, astfel încât aveți nevoie de automatizarea cât mai multor aspecte tehnice ale SEO, pe cat posibil.

 1. Yoast SEO

Yoast este una dintre cele mai cunoscute nume din lumea SEO și WordPress. Acest plugin servește ca un all-in-one SEO plugin care face manevrarea mecanismelor SEO destul de simple. (Cele mai multe caracteristici sunt gratuite, de asemenea.)

Odată instalat, acesta va apărea ca o nouă opțiune de meniu din stânga care spune: Acesta este locul unde vei putea pentru a naviga la diferite domenii de setare pentru Yoast SEO „SEO.”:

 

gfc

 1. Sitemap Google XML

După cum am menționat mai sus, având un sitemap este o parte simpla, dar este necesar pentru SEO.

Sitemap-ul listează toate mesajele și paginile într-un format pe care roboții motoarelor de căutare să le poată citi cu ușurință.

Crearea manuală a unei sitemap ar fi o pierdere foarte mare de timp, și veți avea nevoie să-l actualizeze continuu.

Cu sitemap XML plugin Google, generați și apoi prezentați sitemap-ul la Google și Bing Webmaster Tools doar o singură dată. Plugin-ul va actualiza automat sitemap-ul dumneavoastră cu fiecare parte de conținut nou.

gbd

 1. Plugin Local SEO și Listări de afaceri

Oricine cu o afacere locală știe că SEO lor trebuie să fie un pic diferit de oricine altcineva.

Acest plugin este un all-in-one SEO plugin local, și este unul destul de puternic.

Planul liber este suficient pentru site-uri mici, dar va fi ușor pentru a vedea dacă merită upgrade.

Acest plugin are foarte multe caracteristici utile, mai ales:

 1. toate setările de bază SEO local
 2. urmărire locala de cuvinte cheie
 3. analiza concurent
 4. generator de sitemap
 5. web analytics

Principalul tablou de bord este fila informații de afaceri, în cazul în care puteți edita toate detaliile de bază ale afacerii dvs., care apar pe Google Maps (adresa, site-ul, etc.):

bb

 1. Verificator linkuri

Toate site-urile au link-uri intrerupte in timp – e inevitabil. Conținutul de care se leagă fie este șters sau incorect, fie este mutat fără știrea dumneavoastră. Având câteva link-uri intrerupte, nu este o problemă, dar o proporti de 30% de link-uri nefunctionale este un lucru rău pentru cititori. Ei ajung încântați să dea click pe un link și rămân dezamăgiți atunci când văd o pagină de eroare. În mod evident, nu vreți să dezamăiți cititorii. Acest plugin scanează în mod regulat site-ul pentru link-uri întrerupte. În panoul Setări, specificați cât de des face acest lucru.

udn

Păstrați site-ul dvs.  rapid și fără probleme

Avand un site care se încarcă rapid este important pentru o bună experiență de utilizator, ceea ce este important la rândul său important pentru ratele de conversie bune. În unele teste, o întârziere de o secundă la viteza de încărcare a dus la o reducere de 7% a conversiei.

Următoarele plugin-uri vă vor ajuta să păstrați site-ul curat, fără prea mult efort din partea dumneavoastră.

 1. Akismet

Este, de departe, cel mai bun plugin protecție anti-spam pentru WordPress. Capturează automat comentariile spam și le mută la comentariul caseta de spam înainte de a le vedea chiar. O dată  ce folosiți acest plugin , amintiți-vă sa cumpărați licența.

ee

 1. W3 total Cache

Caching este un principiu simplu. În loc de a face pe cineva să descarce conținutul întreagii pagini de fiecare dată când vizitează o pagină pe site-ul dvs., puteți stoca câteva fișiere statice în browser-ul lor.

În acest fel, ei nu pierd timpul cu re-descărcarea de date redundante, și nu aveți nevoie să pierdeți lățimea de bandă oferindu-i această posibilitate; este un o situație de câștig-câștig.

Din fericire, există oameni inteligenți care dezvolta plugin-uri, cum ar fi W3 total Cache pentru a face toate lucrurile complicate în locul tău.

Un avertisment: va dura între 30 de minute și o oră să-l instaleze prima dată, dar va valora mult, pe termen lung.

 1. EWWW Image Optimizer

Una dintre principalele cauze ale o dimensiune de pagină supradimensionate este imaginea neoptimizată – mult prea mare, care durează mult până se încarcă.

Cele mai multe imagini au o mulțime de date care pot fi detașate imediat, fără a afecta calitatea imaginii. Acest plugin face automat acest lucru.

După ce instalați plugin-ul, puteți optimiza manual orice imagine intrând în biblioteca media și făcând clic pe „Optimizați” sau „re-optimizare”:d

Pentru unele imagini, se poate reduce dimensiunea fișierului cu 80 +%.

În plus, prima dată când instalați plugin-ul, probabil, nu veți dori să treacă prin toate imaginile vechi una câte una, astfel încât să puteți utiliza funcția vrac.

 1. BackupBuddy

Pentru ce oferă, WordPress este uimitor de robust. Cu toate acestea, este încă sensibil la pierderea datelor, lucru destul de ciudat.

În plus, din moment ce este o astfel de CMS populară, WordPress este adesea ținta hackerilor. De aceea este întotdeauna bine să ai o copie de rezervă la îndemână. După cum sugerează și numele, plugin-ul BackupBuddy vă ajută să faceți copii de siguranță ale site-ului. În plus, aveți posibilitatea să utilizați plugin-ul pentru a restabili aceste backup-uri cu doar câteva clicuri. Faceți clic pe opțiunea BackupBuddy în meniul din partea stângă, și veți vedea o interfață simplă:

gv

Cele patru butoane mari vă ajută să utilizați toate funcțiile principale, și puteți vedea orice backup trecut pe care l-ați mai făcut.

Cel mai bun timp pentru a face o copie de rezervă este înainte de ai nevoie de ea.

 1. Captcha de BestWebSoft

Pe măsură ce site-ul dvs. crește, acesta devine o țintă mai vizibilă pentru spam.

Akismet este o opțiune, mai ales atunci când vine vorba de cometariile spam, dar dacă doriți să opriți spam-ul înainte de a ajunge chiar atât de departe, trebuie să luați în considerare acest plugin Captcha.

Odată activat, se adaugă o simplă întrebare Captcha sau calificare de testare (cum ar fi problema de matematica se arată mai jos) în zonele de site-ul dvs. pe care le selectați.

Cel mai frecvent, este adăugat la comentarii:nj

 1. WP-Optimize

Un lucru pe care WordPress se luptă cu este suprapopularea. Fiecare revizuire de mesaj trebuie să fie stocată.

Fiecare comentariu, dacă a fost aprobat sau pus în spam, de asemenea, trebuie să fie depozitat.

Practic, o mulțime de nimicuri sunt stocate, nimicuri pe care niciodată nu va trebui să le utilizați sau să le vedeți din nou, dar care ocupă spațiu și încetinește site-ul dumneavoastră.

Dacă veți accesa vreodată bazele de date, veți vedea o grămadă de tabele care conțin toate informațiile stocate (mare parte din ea este nedorită):

jnhh

Acest plugin caută ce e mai rău dintre cele mai grave nimicuri: informațiile redundante care sunt păstrate fără nici un motiv.

 1. Sucuri

Site-ul de securitate este unul dintre aspectele cele mai ignorate de întreținere site-ului de către proprietarii de afaceri, dar veți vrea o anumită siguranță, în cazul în care siteul este infectat.

Sucuri este un plugin de securitate all-in-one și va face tot ceea ce majoritatea site-urilor WordPress au nevoie. Acesta monitorizează continuu site-ul dvs. pentru malware și, de asemenea, are un firewall ad-on.

Puteți alege între două planuri: liber și plătit. În cazul în care afacerea dumneavoastră este în valoare de zeci de mii de dolari (cel puțin), este recomandat să investiți câțiva dolari pentru a fi protejată.

 1. Upgrade-uri de conținut plugin

Upgrade-urile de conținut sunt o modalitate foarte bună de a stimula rata de conversie pe blog. Puteți  să o faci prin oferirea de bonusuri pentru fiecare post. Dacă aveți de gând să cheltuiți bani puțini dar cu folos, acest plugin este o opțiune bună. Se integrează direct în MailChimp sau alt cont major furnizor de e-mail.

Ai un cod scurt pe care îl puteți pune în conținutul dvs. pentru a crea un buton. Atunci când un vizitator citește, o fereastră pop-up va apărea și va cere adresa de e-mail. Odată ce acesta îi furnizează una, plugin-ul îl va duce la pagina de bonus.

 1. OptinMonster

Pop-up-urile sunt controversate, dar ele sunt una dintre cele mai bune modalități de a îmbunătăți ratele de conversie. Cred că, dacă le folosiți în mod corect, nu veți enerva vizitatorii prea mult.

OptinMonster este unul dintre cele mai ieftine opțiuni premium pop-up disponibile, și se integrează direct în WordPress.

Obțineți mai mult de la marketingul de conținut

Crearea de conținut necesita timp … foarte mult de timp.

Pe partea acestor scris tehnici, puteți utiliza, de asemenea, plugin-uri pentru a economisi timp și pentru a produce conținut mai bun.

 1. Formular de contact

Deși acest lucru nu este tocmai un plugin de marketing de conținut, se potrivește mai bine aici decât în orice altă secțiune.

Dacă aveți nevoie de un formular de contact simplu care vă va trimite mesaje de la vizitatori ( mass-media), aceasta este un plugin de bază solid.

Odată instalat, acesta va apărea ca o opțiune de meniu”Contact”, în care puteți selecta „Add New” pentru a crea un nou formular.

Puteți să faceți clic pe butoanele disponibile pentru a adăuga sau elimina câmpuri din formular:

fcyuy

Majoritatea formularelor vor arata destul de simplu.

 1. TweetDis

Una dintre tendințele ce provine din crearea de conținut este conținut interactiv.

O formă de conținut interactiv este reprezentat de  Tweets. TweetDis este un plug-in care vă permite să creați un link funcțional sau un buton, astfel încât vizitatorii să poată distribui pe Tweeter ușurință orice mesaj sau conținut.

Are  și câteva opțiuni diferite. Puteți crea o cutie cu tweet-uri:

t

Comentarii Facebook pentru WordPress

Un alt sistem bun este posibilitatea  postării un comentariu pe Facebook.

Din moment ce oamenii au tendința de a utiliza conturile lor reale, nu prea există posibilitatea de spam. În plus, utilizatorii pot primi notificări și poate afla și alte informații de pe pagina ta, fără să fie nevoiiți să se logheze in WordPress.

Potențial dezavantaj este că oamenii fără conturi Facebook nu vor comenta (deși aceștia nu sunt foarte mulți).

 1. AddThis

Una dintre modalități în care puteți măsura succesul de marketing de conținut este prin acțiuni sociale.

Acțiunile sociale aduc trafic și fac site-ul dvs. arata mai autoritar. Aceasta este una dintre cele mai simple plugin-uri gratuite pe care le puteți utiliza pentru a adăuga butoane de partajare sociale site-ul dumneavoastră:

bft

Pe pictograma Opțiuni pentru planul gratuit  posibilitățile sunt destul de limitate, dar sunt încă destul de atractive. Puteți alege ce set de pictograme și butoane de rețea sunt afișate și în cazul în care butoanele apar, locația acestora (de exemplu, bara laterală, înainte sau după conținut).

Scoate frustrarea din vanzarea produselor tale

Deși nu e așa de rău cum obișnuia să fie, poate fi încă o durere de cap în  încercarea de a vinde produsele, dacă sunteți la început.

 

Ceva care pare foarte simplu, cum ar fi punerea un buton PayPal pe site-ul dvs., este într-adevăr mai dificil decât ar trebui să fie pentru majoritatea oamenilor. Și, dacă doriți să arate frumos, e chiar mai dificil. Următoarele plugin-uri vă vor ajuta să faceți totul, de la listarea produselor până la acceptarea plăților.

17: eCommerce Catalog de produse

 

Acest plugin vă ajută să vă creați lista de produse de pe un site de comerț electronic WordPress.

Puteți adăuga un produs la site-ul dvs. folosind plugin-ul și apoi îl puteți afișa în diferite părți ale site-ului.

Puteți crea cu ușurință paginile de produs:

Adăugați un produs  la fel adăugați o nouă postare sau pagină. Faceți clic pe „produse” opțiunea de meniu din stânga, și apoi faceți clic pe „adauga produs nou.” Apoi, se adaugă descrieri fel cum faceți cu orice alt text WordPress, precum și imagini de produs.

Nu este o opțiune premium, dar dacă sunteți în căutarea unui mic test cu un nou magazin în funcțiune, vă poate ajuta.

18: WooCommerce

Dacă ești serios cu privire la eCommerce și WordPress, WooCommerce este una dintre cele mai populare opțiuni pentru un motiv. Puteți crea magazine simple, dar atractive cu produse și pagini împărțite pe categorii.

Cel mai mare lucru pe care WooCommerce oferă este flexibilitatea. Puteți vinde orice tip de produs (fizic sau digital), precum și mai multe tipuri de achiziții (o singură dată, de membru, abonamente recurente, etc.). Puteți seta, de asemenea, opțiunile de expediere. Plugin-ul va spune vizitatorul dacă expediați produsele la locația lor și va calcula costul de transport în funcție de setările dumneavoastră. De asemenea puteți adăuga butoane de plată, cu ușurință.

fcr

 1. Easy Descărcări digitale

O altă opțiune eCommerce all-in-one este acest plugin, dar este configurat exclusiv pentru produse digitale (training, e-carti, etc.).

Nu e la fel de complet ca WooCommerce dar este, probabil, un pic mai simplu, pentru  cei care ăl utilizează prima dată ca vânzător. Puteți accepta plăți din toate marile procesoare (PayPal, Stripe, etc.), și plugin-ul va livra produsul digital dată cineva plătește pentru el. În loc de o filă „produse”, aveți o secțiune „Descărcări”, în care puteți adăuga produse și a vedea câștigurile dvs.:

uk

 

WordPress este o platformă foarte bună pentru creșterea afacerilor si companiilor încă în dezvoltare. Cu toate acestea, pentru a obține cele mai bune rezultate de la WordPress, aveți nevoie să găsiți acele câteva plugin-uri care se potrivesc perfect nevoilor de afaceri dumneavoastră.

Am evidențiat 19 plugin-uri diferite, care acoperă domenii comune afacerilor. Depinde de tine care și cât de multe, din ele puteți folosi pentru economisi timp și a face mai mulți bani.

 

5 Comments

 1. Bună ziua,

  În articol ați vorbit și despre un verificator linkuri.

  Care este numele pluginului prezentat de dumneavoastra?

  Va mulțumesc!

 2. Salut Adi,
  Foarte interesant articolul. Mersi. O parte din aceste pluginuri le folosesc și eu. Pentru verificarea de linkuri recomand redirect 404 , practic orice link rupt sau pierdut va duce către homepage. Referitor la Ewwww. Îl știu, îl cunosc dar îmi este puțin teamă să îl folosesc. Am peste 25.000 de poze pe babyprecious.ro. Folosesc unul cu plată dar e foarte scump. Acum chiar mă gândesc la Ewwww. Dacă ai mai multe informații, te rog nu ezita să-mi dai de veste. In rest, tot ce ai scris aici este foarte util. Și apropo. La pluginul de local Seo, te referi cumva la cel de la Yoast? Asta chiar este super interesant, sa vezi pe ce cuvinte cheie ajung clienții la tine pe site. Mulțumesc și succes! Stefan

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clear formPost comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.