Cauti specialisti SEO?

Iti putem oferi consultanta si servicii SEO profesionale

In peste 11 ani de promovarea web, am vazut zeci de mii de site-uri si am promovat cateva sute cu rezultate notabile.
SEO nu este rocket science dar necesita ceva cunostinte tehnice si multa experienta.
Noi le avem pe amandoua din belsug!

Vrei sa iti cresti vanzarile online?

 Atunci ai nevoie de trafic pe site si conversii. Pentru asta e nevoie sa ajungi in prima pagina Google!

Optimizarea Continutului

Inainte de a se trece la promovarea online efectiva, site-ul web trebuie optimizat din punct de vedere al cotinutului. Motoarele de cautare nu stiu daca site-ul este „dragut” si nu au preferinte la pozele folosite. Robotii motoarelor de cautare stiu sa citeasca text. Textul din paginile site-ului trebuie sa fie original si de calitate.

Cresterea Conversiei

Rata de conversie este raportul dintre numarul de vizitatori unici si numarul de lead-uri (contacte / comenzi) obtinute in aceiasi perioada de timp. Asezarea in pagina, culorile, imaginile, butoanele, etc, pot fi organizate astfel incat cu acelasi numar de vizitatori, sa se tripleze numarul comenzilor obtinute online.

Promovare Site

Dupa procesul de optimizare SEO on-page se poate trece la promovarea online a web site-ului. Lucrarile din aceasta etapa se fac cu scopul de a urca site-ul cat mai aproape de primul loc in rezultatele motoarelor de cautare. Promovarea web organica se poate desfasura mai multe luni in functie de concurenta cuvintelor cheie targetate.

O echipa intreaga de SEO la dispozitia ta!

Serviciile SEO, dupa cum sunt sigur ca ai aflat deja pana acum, sunt formate din 2 categorii principale: Optimizarea SEO on-page si Promovarea Web (sau Optimizarea SEO off-page).

Optimizarea SEO on-page se face la nivelul site-ului. Exista mai multe aspecte tehnice care trebuie verificate si corectate daca este cazul, asa cum ai aflat din tutorialul „Optimizarea SEO in 3 pasi, pentru incepatori„. Odata facuta corect optimizarea la nivelul site-ului, acesta va urca in rezultatele cautarilor Google cel putin cateva locuri fara alt ajutor.
Promovarea web este tot un serviciu de Optimizare SEO dar, lucrarile din acest pas se fac majoritatea inafara site-ului. Aici putem aminti scrierea de articole targetate optimizate SEO, publicarea de advertoriale, crearea de bloguri independente sau a unei retele personale de bloguri, inscrierea in diverse directoare si site-uri nisate, publicarea de videclipuri, folosirea retelelor de socializare, etc.
Stiu prea bine ca toate aceste lucrari de Optimizare SEO necesita timp pentru realizarea lor. Chiar daca nu este rocket science, cum spuneam mai sus, e nevoie de ceva cunostinte tehnice si experienta. Pe langa asta iti poate ocupa chiar 8-12 ore / zi. Tu ar fi mai bine sa te ocupi ca afacerea ta sa functioneze si, sa lasi specialistii sa se ocupe de site!
 • Recomand cu incredere echipa PromovareW condusa de Adrian. Mentionez ca afacerea mea e stabilita in IRLANDA si am dat de PromovareW cercetind si analizind concurenta in U.K. Atunci chiar nu am realizat ca sunt stabiliti in Romania dar am fost surprins de metodele SEO pe care foloseau.

  George D. Pahomi
  Administrator - dublinplumber24hrs.ie
 • Recomand cu caldura PromovareW. Colaborarea cu Adrian a fost o placere avand in vedere talentul, rabdarea si capacitatea de comunicare excelenta de care da dovada. Abia astept urmatorul proiect comun !

  Daniel
  Beneficiar site
 • Serviciile SEO oferite sunt eficiente iar rezultatele se vad repede. Cei de la promovarew.ro sunt specialisti in SEO, ca urmare pot sa comunice si sa explice foarte bine ce fac si de ce fac iar aceste lucruri le permit sa se adapteze foarte bine la cerintele clientului.

  Razvan Mihaiu
  administrator, Bioelite Vert

Cu ce te putem ajuta?

Povesteste-ne despre proiectul tau. Care e adresa site-ului tau si ce ai dori sa facem pentru el?

Hai sa ne cunoastem! Cum te numesti, cum te putem contacta si care este site-ul tau? Ce doresti sa facem pentru site-ul tau?

Majoritatea site-urilor necesita o verificare si chiar optimizare on page inainte de a se trece la promovarea organica pentru ca aceasta sa aiba efectul dorit.

Pentru a te asigura ca site-ul tau este ok din punct de vedere al optimizarii on page, contacteaza-ne pentru o verificare GRATUITA!

Care sunt cuvintele cheie care te intereseaza in optimizarea SEO? Ce vinzi mai exact? Cu cat ne dai mai multe detalii, cu atat te vom ajuta mai eficient.

Ne poti contacta prin email folosing formularul alaturat sau telefonic:

Luni – Vineri: 9:00 – 17:00

Tehnici SEO probate in timp

In 11 ani de experienta in promovarea online, am testat si verificat sute de metode de promovare web. Dintre toate tehnicile SEO am ales cateva strategii de optimizare SEO care dau cele mai bune rezultate.

Deoarece Google a actualizat iarasi ultimii algoritmi Panda, Penguin, Hummingbird, Pigeon, Mobilegeddon, etc, si ii va actualiza tot mai des noi actualizam si testam tot timpul metodetele de promovare in concordanta cu ultimile update-uri Google, pentru performanta maxima in orice nisa si in orice tara!

services-analytics-alt-colors-optimized