logo-promovarew

Vrei sa fii primul in Google?

Afla secretele de a te promova corect!

In prima pagina Google sunt doar 10 rezultate organice. Vrei sa fii primul din ele?
Nu trebuie sa fii vreun inginer in programare sau specialist SEO pentru asta

Descarca acum absolut Gratuit tutorialul (PDF):

Optimizarea SEO in 3 pasi, pentru incepatori

Vei primi in cateva momente pe email link-ul de acces. Adresa ta de email va fi folosita doar pentru a-ti trimite materialele solicitate.

Vei afla secretele despre:

Optimizarea Continutului

Continutul site-ului este unul din cele mai importante lucruri. Vizitatorii intra in contact cu el dar si motoarele de cautare adora continutul de calitate.

Informatiile meta

Unii sunt de parere ca acestea nu conteaza… cei care spun asta nu recunosc nici diferenta dintre pagina 5 si pagina 1 in Google in doar cateva zile šŸ™‚

Promovarea SEO

Dupa procesul de optimizare SEO on-page se poate trece la promovarea online. Care este cel mai important lucru in promovarea web, vei afla in modulul 3.

Prima pagina Google te asteapta!

Intotdeauna in Optimizarea SEO se incepe cu verificarea si corectarea problemelor care exista in site. Este cel mai simplu si mai usor lucru de facut.

Ai oricandĀ controlĀ totalĀ asupra Optimizarii SEO on-page, dat fiind ca poti oricand sa adaugi / stergi / modifici fisierele site-ului. Daca nu verifici si corectezi Optimizarea SEO on-page insemna ca nu te intereseaza site-ul tau!

Al doilea pas este Optimizarea SEO off-page, sau promovarea web (imi mai place sa ii spun si Promovare Organica). Majoritatea acestor lucrari se petrec inafara site-ului tau, asadar nu ai la fel de mult control asupra lor ca la Optimizarea on-page dar, si aici poti face minuni daca stii cum se promoveaza corect un site. Daca nu stii regulile, mai mult ca sigur ca vei gresi si.. e posibil sa iti furi singur caciula šŸ™‚

Fiecare afacere este diferita, asadar si fiecare site este diferit. Din aceasta cauza nu toate site-urile sunt indexate la fel de repede si de bine in motoarele de cautare.
Unele site-uri au o ascensine aproape liniara cu o panta mai mica sau mai mare, in functie de concurenta cuvintelor promovate si volumul lucrarilor de promovare efectuate.
Alte site-uri au diferite oscilatii ale locurilor atinse pe anumite cuvinte cheie chiar si in cursul promovarii dar, daca stii ce si cum sa faci pentru optimizarea SEO corecta a site-ului tau, este sigur ca acesta va avansa spre primul loc in Google.

Pensiunea mea nu se regasea deloc in Google dupa 2 ani de la crearea site-ului. Am descoperit acest tutorial GRATUIT (inca ma intreb cum poate oferi cineva asa ceva gratuit ?!?) care mi-a deschis pur si simplu ochii. Am stiut pe loc ce am de facut pentru ca site-ul meu sa se indexeze in Google. Multumesc, recomand!

Elena
Manager conaculdomnitei.ro

Afacerea mea este de cativa ani in UK. AiciĀ preturile la SEO sunt cel putin triple fata de Romania pentru aceleasi servicii. La PromovareW am descoperit ca pot invata chiar eu ce sa cer web designerului meu ca sa mi se indexeze mai bine site-ul. Dupa o luna am ajuns din pagina 6 in pagina 1 si 2 pe cele mai importante cuvinte ptr mine.

Vasi Jr
Administrator RCBservices

Strategii SEO probate in timp

Strategiile SEO de optimizare si promovare online prezentatre in PDF au fost testate si
adaptate in timp, astfel incat indeplinesc ultimile cerinte Google

Google a actualizat in timp si va actualiza tot mai des algoritmii de indexare a site-urilor atata timp cat exista site-uri care incearca sa se promoveze prin tehnici „neortodoxe” sau facand spam.

Exista totusi cateva lucruri care au stat la baza motorului de cautare inca din 1997 si vor fi valabile tot atatia ani cat Google va functiona. Cele 2 idei principale dupa care functioneaa indexarea in Google le vei gasi in tutorialul Optimizarea SEO in 3 pasi.

Daca vrei sa stii cum sa evitiĀ posibilile penalizariĀ ale noilor algoritmiĀ Google, precum:Ā Panda, Penguin, Hummingbird, Pigeon, MobilegeddonĀ si altele care vor mai aparea este timpul sa te informezi.

Nu amana pana va fi prea tarziu!

services-marketingresearch-optimized

Vreau sa primesc pe email cele 3 Module din

Ā „Optimizarea SEO in 3 pasi, pentru incepatori”

Primul Modul il poti descarca instant, imediat dupa confirmarea adresei tale de email (vei primi un link de confirmare pe email).
Modulul 2 il vei primi peste 3 zile si, Modulul 3 il vei primi la 4 zile dupa al doilea.

Vei primi in cateva momente pe email link-ul de acces. Adresa ta de email va fi folosita doar pentru a-ti trimite materialele solicitate.